Известие

Collapse
No announcement yet.

съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съединител

раэвали се работния цилиндър.каде мога да намеря нов или да ремонтирам стария.155 18тс 1994

Аз на моя му смених само гумичките- ремонтен комплект. Пробвай в магазините
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

xx

аз бех запалил съединителя на моята .. и направо купих комплект дискове .. 130 лева ако не се лъжа ..
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

Колеги,има ли някой представа за точното положение на гумичките на буталцето на цилиндъра на съединителя. Моите ги извадих за смяна,но не запомних как бяха и сега си блъскам главата.ето за това става въпрос
        http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...seC5KfdAH5.JPG
        http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...FSUkPbcaaA.JPG
        Last edited by beili; d.m.y г., 22:40.
        Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Първоначално публикувано от beili Покажи съобщение
          Колеги,има ли някой представа за точното положение на гумичките на буталцето на цилиндъра. Моите ги извадих за смяна,но не запомних как бяха и сега си блъскам главата.ето за това става въпрос

Колега не мога да видя снимките ма по принцип с периферията на зад към дъното на цилиндъра.

сега видях приферията трее бъде на зад там от кадето идва течността
          Last edited by nicola 59; d.m.y г., 22:45.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

редактирах и би трябвало да се вижда

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

и на двете гумички ли?
            Last edited by beili; d.m.y г., 22:50.
            Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Първоначално публикувано от str12 Покажи съобщение
              раэвали се работния цилиндър.каде мога да намеря нов или да ремонтирам стария.155 18тс 1994
              Колега това не е никакъв проблем,новия цилиндър е около 35лв в Euro 07.Aз миналия месец смених моя с марка ''Метели'' от там и досега няма ядове.Каталожния номер е;54-0039.Вместо да се занимаваш със смяна на гумички,които пак ще протекът освен това на стария цилиндър буталцето ще е износено и квото и да сменяш пак ще тече,вземай нов и давай газ.Ето и линк;http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=5997
              sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!

Comment

Спирачната течност е хигроскопична и задържа влага, а влагата създава с времето язви в цилиндъра на помпите и колкото и гумички да се сменят, няма как това да се отстрани, освен с нова помпа.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Цилиндрите за 155 са два модела,единия е 34 кинта а другия е 51. Аз съм с този от 51 и днес го купих нов и е на колата.Няма такъв гърч като този да сменяш такъв цилиндър,наврян е на п...а си майна,ама няма как
                  Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Първоначално публикувано от beili Покажи съобщение
                    Цилиндрите за 155 са два модела,единия е 34 кинта а другия е 51. Аз съм с този от 51 и днес го купих нов и е на колата.Няма такъв гърч като този да сменяш такъв цилиндър,наврян е на п...а си майна,ама няма как
                    Затова при смяна на съединител, като сваляш скоростната кутия е оферта, ако е тръгнала помпата да я смениш!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Моят работен цилиндър го смених доста лесно. Трябваше само да развия трите (мисля че бяха три) болта на стойката накумолатора и после е детска игра бъркането за смяната му
                      Но за целта трябва канал или подемник че на крик е кофти
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                      X